Perabo Mondverzorging | Ons Team van Mondhygiënisten

 

Ons Team

 
Ontmoet de mensen die u mogen begroeten bij Perabo Mondverzorging
  • Marieke Perabo
    Mondhygiënist
  • Liesbeth van der Meij
    Mondhygiënist
  • Britt van Dijk
    Mondhygiënist

Marieke Perabo - Mondhygiënist

Marieke Perabo | Mondhygienist in Assendelft Saendelft

Marieke Perabo is in 2003 afgestudeerd van de opleiding "Mondhygiëne" te Amsterdam. Na het afstuderen is ze bij twee verschillende praktijken werkzaam geweest.

In december 2005 heeft ze besloten Perabo Mondverzorging op te zetten in Assendelft. Marieke is de praktijk alleen gestart en door het grote succes heeft ze in 2008 collega mondhygiënisten aan kunnen nemen. Ze is ook de trotse moeder van drie jongens, Matthijs, Dexter en Toby.

 

Liesbeth van der Meij - Mondhygiënist

Liesbeth van der Meij | Mondhygienist in Assendelft Saendelft

Liesbeth is in 2009 komen werken bij Perabo Mondverzorging. Na het afstuderen van verschillende andere studies behaalde ze in 2008 ook haar diploma als mondhygiëniste.

Inmiddels heeft Liesbeth de nodige ervaring opgedaan zowel hier in de praktijk als in een andere praktijk waar zij ook een dag in de week werkzaam is als mondhygiëniste. Liesbeth is naast mondhygiëniste ook nog moeder van een zoon.

Haar vaste werkdag is vrijdag.

Britt van Dijk - Mondhygiënist

Britt van Dijk | Mondhygienist in Assendelft Saendelft

Ik ben Britt van Dijk. In 2015 ben ik in Groningen afgestudeerd als mondhygiënist. Tijdens mijn opleiding heb ik de module kindertandheelkunde gevolgd en heb ik mij verdiept in ouderenzorg.

Werken binnen deze praktijk vind ik erg prettig. Ik kom zelf uit het dorp en vind het heerlijk zo dicht bij huis te werken.

Ik ben naast mijn werk bij Perabo Mondverzorging ook werkzaam bij een mondhygiënistenpraktijk in Schagen, een tandartspraktijk in Krommenie en ik verzorg mobiele mondzorg bij verschillende verzorgingshuizen in Noord-Holland. Ik hoop u snel te mogen ontvangen binnen de praktijk!

Mijn vaste werkdagen zijn woensdag en zaterdag.