Perabo Mondverzorging | Ons Team van Mondhygiënisten

 

Ons Team

 
Ontmoet de mensen die u mogen begroeten bij Perabo Mondverzorging
 • Marieke Perabo
  Mondhygiënist
 • Liesbeth van der Meij
  Mondhygiënist
 • Joyce Nederend
  Mondhygiënist
 • Britt van Dijk
  Mondhygiënist

Marieke Perabo - Mondhygiënist

Marieke Perabo | Mondhygienist in Assendelft Saendelft

Marieke Perabo is in 2003 afgestudeerd van de opleiding "Mondhygiëne" te Amsterdam. Na het afstuderen is ze bij twee verschillende praktijken werkzaam geweest.

In december 2005 heeft ze besloten Perabo Mondverzorging op te zetten in Assendelft. Marieke is de praktijk alleen gestart en door het grote succes heeft ze in 2008 collega mondhygiënisten aan kunnen nemen. Ze is ook de trotse moeder van drie jongens, Matthijs, Dexter en Toby.

Haar vaste werkdag is donderdag.

Liesbeth van der Meij - Mondhygiënist

Liesbeth van der Meij | Mondhygienist in Assendelft Saendelft

Liesbeth is in 2009 komen werken bij Perabo Mondverzorging. Na het afstuderen van verschillende andere studies behaalde ze in 2008 ook haar diploma als mondhygiëniste.

Inmiddels heeft Liesbeth de nodige ervaring opgedaan zowel hier in de praktijk als in een andere praktijk waar zij ook een dag in de week werkzaam is als mondhygiëniste. Liesbeth is naast mondhygiëniste ook nog moeder van een zoon.

Haar vaste werkdag is vrijdag.

Joyce Nederend - Mondhygiënist

Joyce Nederend | Mondhygienist in Assendelft Saendelft

Mijn naam is Joyce Nederend, 30 jaar oud, samenwonend in Westzaan en trotse mama van zoon Mitch. Ik werk sinds begin 2015 met veel plezier bij Perabo Mondverzorging.

Ik heb in 2009 de vierjarige HBO opleiding tot mondhygiëniste succesvol afgerond, waarbij ik me extra heb verdiept in het behandelen van gevorderde tandvleesontsteking. Na de opleiding heb ik zes jaar in loondienst gewerkt bij een grote groepspraktijk om veel ervaring op te doen. Voorts heb ik gekozen voor meer zelfstandigheid en inplannen van mijn tijd.

Het gezellige van een kleine dorpspraktijk in combinatie met het de tijd kunnen nemen voor deskundige uitoefening van mijn vak, maakt dat ik hier graag werk. Nu er met Studio Kies ook een tandarts in het pand is gevestigd is er meer ruimte voor overleg, wat prettig is, en natuurlijk gezelligheid op de werkvloer.

Naast mijn werk ben ik graag op pad met mijn gezin, te vinden op het water en ik kom graag samen met vrienden. Ook ben ik nog regelmatig te vinden in de Achterhoek, waar mijn ouders wonen en mijn roots liggen. Ik hoop jullie snel te verwelkomen bij Perabo!

Mijn vaste werkdagen zijn maandag avond en dinsdag.

Britt van Dijk - Mondhygiënist

Britt van Dijk | Mondhygienist in Assendelft Saendelft

Ik ben Britt van Dijk. In 2015 ben ik in Groningen afgestudeerd als mondhygiënist. Tijdens mijn opleiding heb ik de module kindertandheelkunde gevolgd en heb ik mij verdiept in ouderenzorg.

Werken binnen deze praktijk vind ik erg prettig. Ik kom zelf uit het dorp en vind het heerlijk zo dicht bij huis te werken.

Ik ben naast mijn werk bij Perabo Mondverzorging ook werkzaam bij een mondhygiënistenpraktijk in Schagen, een tandartspraktijk in Krommenie en ik verzorg mobiele mondzorg bij verschillende verzorgingshuizen in Noord-Holland. Ik hoop u snel te mogen ontvangen binnen de praktijk!

Mijn vaste werkdagen zijn woensdag en zaterdag.