Behandelingen voor een goede mondhygiëne

Behandelingen

beste mondhygienist in SaendelftDe behandeling die u behoeft is afhankelijk van uw zorgvraag. De meeste mensen die komen hebben last van tandsteenvorming, aanslag op de tanden, ontstoken/bloedend tandvlees of een vervelende ademgeur.

Perabo mondverzorging streeft naar een gezonde mond bij al haar klanten. Dit is echter alleen mogelijk in samenwerking met de klant. Alleen wat tandsteen verwijderen leidt niet naar gezond tandvlees.

De juiste instructie en voorlichting zijn het allerbelangrijkste deel van de behandeling. Alleen wanneer u weet waar uw probleem ligt en wat u daaraan kan doen kan een behandeling leiden tot totale genezing en een gezonde mond. Vandaar ook dat onze behandelingen altijd in combinatie gaan met voorlichting.

 

Wist u dat

 
  • We maken gebruiken van een zoutoplossing die onder hoge druk gemakkelijk en pijnloos koffie-, thee- en nicotinevlekken kan verwijderen
  • Onze behandelstoel heeft een superzachte schuimrubbere toplaag
  • U kunt bij ons bleeksetjes bestellen voor thuis gebruik
  • Wij zijn ook open op donderdagavond en op zaterdag

Kosten van de behandeling

De kosten voor uw behandeling zijn afhankelijk van uw zorgvraag en dus afhankelijk van de handelingen die verricht moeten worden. Voor de volledige lijst met behandelcodes en daarbij horende prijzen verwijs ik u door naar onze tarievenlijst.